Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:42 | January 5, 2020

BREASTFEEDING IDEAS

1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! 6. here! 7. here! 8. here! 9. here!   – contains adlinks

Hej hjärtan! Här kommer som lovat ett inlägg med mina amnings-tankar när det kommer till kläder! Man behöver såklart inte amma för att ha dessa, haha! ;-) Jag kör på koftor med öppning fram, wrap-toppar eller cropped tops. Då kan man snabbt och enkelt dra fram booben och man känner sig inte så “naken”, samt att det inte är så mycket kläder mellan dig och bebis. Jag har haft stora hoodies ibland och det är inte alls bekvämt tycker jag, det blir så mycket tyg så jag knappt ser honom. Jag har faktiskt alla plaggen ovan förutom väskan, den la jag till mest för att den såg riktigt nice ut med massa fack – perfekt när man ska på äventyr och inte vill ha med hela skötväskan. :-) Tillbaka till kläder och hur jag tänker. Jag använder dessa amnings-bh:ar hela tiden, nummer 9 kör jag helst på natten då den är så skön och man slipper knäppa på natten. Den andra gillar jag på dagen då den inte känns lika “naken” när man ammar. :-) Sista tipset – byxor med hög midja! Speciellt om man drar upp tröjan, då är det skönt med byxor som är höga så man inte fryser eller behöver visa hela magen för folk runtomkring haha! Slutsats – plagg som är enkla att öppna eller lite tyg mellan dig och bebis, byxor med hög midja, olika amnings-bh:ar och en väska med massa fack så du kan ha med massa pads om du har massor av mjölk som jag och behöver byta det ofta. ;-) Hoppas ni gillade det! PUSS!  Ps. Hur länge sen var det sedan jag gjorde ett kollage? Så kul ju! <3

//Hey loves! Here comes as promised a post with my breastfeeding thoughts when it comes to clothes! Of course you don’t have to breastfeed to wear these, haha! ;-) I usually go for cardigans with an open front, wrap tops or cropped tops. Then you can quickly take out your boob and you don’t feel too “naked”, also there’s not a lot of clothes between you and baby. I’ve worn big hoodies sometimes and it’s not comfortable at all in my opinion, there’s so much fabric so I barely see him. I actually have all these clothes above except the bag, I mostly added that because it looked super nice and have lots of pockets – perfect when you’re heading out and don’t want to bring the big  changing bag. :-) Back to the clothes and how I think. I use these bras all the time, I use number 9 during the night since it’s so comfy and I don’t have to unhook it at night. The other one is my favorite during the day since it doesn’t make you feel as “naked” when feeding. :-) Last tip – high waisted pants! Especially if you just pull up the shirt, then it’s nice with pants that are higher so you don’t get cold and you also don’t show your belly for everyone around haha! So to summarize – pieces that are easy to open or not too much fabric between you and baby, high waisted pants, different breast feeding bras and a bag with lots of pockets so you can bring a lot of pads if you have a lot of milk like I do and need to change them often. ;-) Hope you liked it! HUGS!  Ps. How long ago is it since I made a collage? So fun! <3


10 kommentarer10 kommentarer om “BREASTFEEDING IDEAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag var en av de som frågade! Bra tips med vad du tycker fungerar. Ska bli spännande när min lille kommit, håller tummarna att amningen kommer fungera och vill heller inte känna mig för naken. Har liksom inget problem med amning på offentlig plats när andra gör det, men är så himla blyg själv 😅

  Reply
 • Så fina!! Synd att det är ull i dom som säkert kommer från kina. Om de hade varit utan hade jag köpt mig en. Ha en fin dag. Kram !!

  Reply
 • Comfy and stylish!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Vilka svarta leggings använder du? De ser så bekväma ut :)

  Reply
 • Great ideas!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Vilka snygga plagg! <3

  Reply
 • Så bra tips! En fråga bara, varför har du bh på natten? Eller är det enklare vid amning? Nyfiken 20åring som knappt burit en bebis!

  Stor kram och grattis igen till lille Leon! ♥️

  Reply
 • Jag måste sova med bh för annars läcker brösten. Bröstvårtor är som av och på knappar, när de trycks in läcker det inte (för mig iaf) :-)

  Reply
 • Åh, perfekta tips!

  Reply
 • Vart är din beiga omlott kofta ifrån som du hade i förlossnings vloggen? Så fin!

  Reply