MONACO WEEKEND

Hej babes! Vi kollar tillbaka på vad vi gjorde i helgen, det var knallblå himmel och sol! <3

//Hey babes! Let’s look back at what we did this weekend, it was blue sky and sun! <3

Min lilla älskling blev ju sjuk som ni vet. :-( Vi gick till läkaren i fredagskväll och i lördags mådde han bättre redan men var lite hängigare än vanligt. Här ser man på ögonen att dom var lite glansiga, min lilla kille! Han blev snabbt bättre däremot så det är jag otroligt tacksam för!

//My little love got sick as you know. :-( We went to the doctor on friday night and he felt better on saturday already but was a bit more tired than usual. Here you can see that his eyes were a bit shiny, my little boy! He got better quickly though so I’m so thankful for that!

Helgsnacks! MUMS! Försöker bara äta sånt här på helgen (om jag inte är APsugen mitt i veckan haha), lite mysigt också för då känner man av att det är helg. :-) Någon annan som älskar allt som har med jordnötter att göra?

//Weekend snack! YUM! I’m trying to only eat stuff like this during the weekend (if I don’t crave it INSANELY much in the middle of the week haha), pretty cozy too since you really feel that it’s weekend. :-) Someone else who loves everything with peanuts?

Drömmigt väder hela helgen, såhär såg det ut imorse. <3

//Dreamy weather all weekend, this is how it looked this morning. <3

Leon fick hoppa i den här fina bärselen (från Artipoppe, så skön!!) och vi gick till Starbucks för utflykt, frisk luft och kaffe. :-)

//Leon got to jump in to this pretty carrier (from Artipoppe, so comfy!!) and we walked to Starbucks for an adventure, some fresh air and coffee. :-)

 

Mysigaste gatan och min soja-cappuccino. Jag brukar ALLTID ha min reusable kopp men fick inte använda den idag pga Corona… Helt sjukt, men personalen sa “om du tagit med den hemifrån får vi tyvärr inte använda den”. Sen betalade jag med pengar och dom rörde ju min kopp så vet inte riktigt argumentet. Aja, jag är noga med att tvätta händer och inte röra ansiktet och hoppas på att det räcker! :-)

//The coziest street and my soy cappuccino. I usually ALWAYS have my reusable cup but I wasn’t allowed to use it today because of Corona… Crazy, but the staff said “if you brought it from home we’re unfortunately not allowed to use it”. Then I paid with money and they touched my cup so I’m not sure about the argument. Well well, I’m very good at washing my hands and not touch my face so I hope that’s enough! :-)

Såhär chill såg vi ut (med min mugg i fickan som ni ser, hahaha fail!)!

//This is how chilled we look (with my cup in my pocket as you can see, hahaha fail)!

Sen gick jag och handlade mat och lagade mat. Blev lax med lime och koriander (la på det efter bilden), sparris med lök och…

//Then I went and did some grocery shopping and cooked. I made salmon with lime and coriander (added it after this pic), asparagus with onion and…

Rostad sötpotais. Får. Inte. Nog.   //Roasted sweet potato. Can’t. Get. Enough.

Sen hoppade Leon och jag ner i badet, vi badar varje söndag och det är så mysigt! Mest för honom då eftersom jag är upptagen med att bada och hålla i honom, men det är mysigt att se hur mycket han gillar att bada. <3

//And then Leon and I got in a bath, we do that every sunday and it’s so cozy! Mostly for him though since I’m busy bathing and holding him, but it’s cozy to see how much he likes it. <3

Och såhär avslutade vi helgen, men en nybadad liten sötnos! <3 I veckan som kommer hoppas jag Jon blir frisk! Dels så mina armar kan vila lite (han har inte fått röra Leon på hela veckan i princip pga influensan haha) och dels så vi kan fota lite. Så sugen på att fota massor med kameran igen och inte bara mobilen. :-) PUSS, hoppas er helg varit fin!

//And this is how we ended the weekend, with a freshly bathed little cutie! <3 The upcoming week I truly hope Jon gets healthy! Partly because my arms need some rest (he hasn’t touched Leon almost all week because of the flu haha) and also so we can take some photos. I want to use my camera again and not just my phone. :-) HUGS, hope you’ve had a nice weekend!

9 reaktioner på “MONACO WEEKEND”

 • Sophie says:

  Härlig dag!
  Ja, Coronaviruset … vet inte hur man ska ta det. Man kan ju inte gå runt och vara livrädd hela tiden heller.
  Du som “bor” i Marbella, vet kanske lilla “kinabutiken” vid Mercadona och Apoteket i Nueava Andalucia/Aloha , … hörde idag att de typ satt “plasttält” runt kassan och gjort en liten lucka där man betalar!!! Måste dit imorgon, måndag, och verkligen se om det stämmer. Är det så, så ska jag försöka ta foto, det är ju helt crazy!!! :-O Madre Mia!
  Men anyway, sagt det förr och säger det igen: Bedårande söt gosse ni har! <3

 • Mireia says:

  Looks like a lovely weekend!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • What a sweet little post! Looks like a lovely weekend. I too love all things peanut! And I agree that it’s silly they wouldn’t let you use your own cup. I asked on a plane yesterday if they could pour some water in my canteen and they said no … oh well!

  Have a lovely day!

  Mariamma

 • T says:

  ÄLSKAR när du gör “följa med” inlägg, så mysigt att få se! (Blir såklart glad av alla inlägg du gör, men det är så så kul att följa med i bilder!) Ha världens bästa dag och blir så inspirerad av allt du gör! Finns ingen så bra som du!

  KRAAAM <3

 • Karin says:

  Alltså guud vad jag saknar Monaco!! Jobbade några år på yachts och min första båts hemmahamn var Monaco så jag har spenderat så mycket tid där och får typ rysningar i kroppen när jag ser dina bilder. Älskar Monaco!! <3

 • Stina says:

  Åh, saknar tiden då dottern var liten nog att sitta i bärselen… <3

 • Anonymous says:

  janni can you please help with a thing?
  i live in italy as many of your followers and the situation due to coronavirus hier is tuff, we must stay in hour houses till the 3 of april, we can’t go out, except for doing grocery shopping (but only one member of the family), we can’t meet our family, we can’t meet our boyfriends and the time seems to go so slowly at home, it is unbelivable. i never tought in my life that i cuold experience such a thing. is surreal. the moral is down.
  PLEASE CAN YOU HELP ENTRATIN US AT HOME WITH SOME YOUR VIDEOS, PLEASEEE. I MISS THEM. AND THE WOULD MAKE ME SPEND A GOOD TIME NOT THINKING ABOUT WHAT’S GOING ON FOR A LITTLE BIT. PLEASE, EVEN IF YOU FILM YOUR DAY AT HOME, OR YOU PLAYING WITH MAKEUP ATI HOME ORG JUST CHILLING…. BUT PLEASE FILM SOMETHING.

 • Linda says:

  Gud vilken god lax!!!

 • Marie says:

  Ser riktigt härligt ut! Min favorit var kaffemuggen som var på väg att “smita” ur din ficka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.