MIXED LOCKDOWN SNAPS

Hej babes! Hur mår ni? Vi kämpar på här, vi mår bra och Leon växer snabbt! Han tog vaccin idag igen och gjorde sin 5-månaders kontroll (SAY WHAT!? Fyller 5 månader på söndag redan…) men jag tänkte göra en uppdatering om det som vanligt när han “fyllt”. :-) Kollade igenom telefonen och rensade bilder så tänkte jag att jag kunde göra en post med vad vi gjort. Jag har bland annat kört ett 1-aprilskämt som blev väldigt lyckat. Hur ser jag ut i mörkt hår? Haha!

//Hey babes! How are you? We’re pushing through here, we’re feeling good and Leon is growing fast! He took his vaccine today again and did his 5 month check up (SAY WHAT!? He’s turning 5 months on sunday already…) but I thought I would do an update of that as usual when he’s 5 months. :-) I was looking through my phone and sorted out some photos and thought I would make a post of what we’ve been up to. I’ve done an april fools joke that was a success. How do I look in dark brown hair? Haha!

På tal om hår så har Jon klippt sitt och Leons hår eftersom ingen frisör är öppen. Han är sjukt duktig, imponerad! Jag väntar dock tills Antonio kan klippa mig… ;-)

//Speaking of hair Jon cut his and Leon’s hair since no hairdresser is working here. He’s so good at it, impressed! I’m waiting for Antonio to cut mine though… ;-)

Jag har tvättat vita sneakers i tvättmaskinen – tips! Blir som nya! :-) Vågar dock inte säga att ni ska göra det då alla skor kanske inte klarar av det, men jag chansade och det funkade perfekt för mig! 40 grader körde jag!

//I’ve washed white sneakers in the laundry machine – tip! They look new! :-) I don’t want to tell you all to do it though since some shoes might not handle it, but I took the chance and it worked for me! I went for 40 degrees!

Jag har börjat träna igen! Kör ett program som jag ska köra i 6 veckor för att stärka upp bäckenbotten – så viktigt efter en graviditet! Nu är jag på vecka 3 så halvvägs snart! :-) KUL!

//I’ve strarted working out again! I’m doing a program that I will do for 6 weeks to strengthen the pelvic floor – so important after a pregnancy! Now I’m doing week 3 so almost half way! :-) FUN!

En gång i veckan handlar vi mat – färsk frukt och grönsaker från marknaden här. Går inte ens att jämföra smaken, oj vad allt smakar gott!

//Once a week we do grocery shopping – fresh fruit and veggies from the market here. You can’t even compare the taste, wow it all tastes to good!

Vi har lagat MASSOR av mat! Hemlagad pizza, smoothies, crispy tofu, tryffelburrata osv osv. MUMS!

//We’ve cooked A LOT of food! Home made pizza, smoothies, crispy tofu, truffle burrata etc etc. YUM!

Har kört på 50/50 metoden, hälften hälsosamt och hälften lite mindre hälsosamt. :-) Balans everyone, haha! Btw – sellerijuice är inget för mig. Nu har jag gett det mitt sista försök, klarar inte av smaken.

//We’ve done the 50/50 method, half healthy and half a little less healthy. ;-) Balance everyone, haha! Btw – celery juice is not for me. Now I’ve given it my last try, I can’t stand the taste.

På tal om balans – startade min 30-års dag med 3 olika chokladtårtor i sängen med mina killar. :-))

//Speaking of balance – I started my 30th b-day with 3 different chocolate cakes in bed with my boys. :-))

Vi njöt av min dag på balkongen, fick en nybakad foccacia av Allegra (<3), vi skar upp lite ostar och drack ett glas vin. Nu är man 30 liksom, vad hände?

//We enjoyed my dad on our balcony, got a freshly baked foccacia from Allegra (<3), prepared some cheese and had a glass of wine. Now I’m 30, what happened?

 

Jag har tagit 1000 bilder på Leon. :-)) //I’ve taken 1000 photos of Leon. :-))

Såhär vaknar jag varje morgon. <3!!!  //This is how I wake up every morning. <3!!!

Ibland vaknar jag såhär också, då passar jag på och smygfotar mina killar. <3

//Sometimes I wake up like this too, then I take my chance and take sneaky photos of my boys. <3

Hahahaha var tvungen att posta, skulle fota och se om man kunde se Leons ögonfärg (blåa) men hans min slog allt hahaha! <3

//Hahahaha I had to post, I was gonna take a photo to see if you could see Leon’s eye color (blue) but his facial expression made me laugh so hard hahaha! <3

Jag har provat så många nya recept och det här är min favvo – raw brownie! Ska posta receptet här också men finns på min YT (senaste videon). Herregud så gott. Ska skära en liten slice nu och göra en kopp te, kvällsmys. Hörs imorgon, kärlek! <3

//I’ve tried so many new recipes and this is my fave – raw brownie! I’ll post the recipe here too but you can find it on my YT (last video). Oh my so good. I’m gonna cut a slice of it now and make a cup of tea, night chill. Talk tomorrow, love! <3

14 reaktioner på “MIXED LOCKDOWN SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.