Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:00 | October 24, 2014

IN ACTION

DCIM103GOPRODCIM103GOPRODCIM103GOPRODCIM103GOPRODCIM103GOPRODCIM103GOPRODCIM103GOPRO

SO much fun surfing yesterday, crazy feeling!!

God morgon! Igår bestämde jag mig för att ta en instruktör istället för Jon som lärare, allt kändes lite bättre när jag fick lära mig grunderna och inte bara bli utputtad på en våg. ;-) Jon är super han också men tror det var bra med en riktigt lärare hehe… Vi började några minuter på stranden och lärde oss hur man skulle ställa sig upp osv så när jag väl kom ut i vattnet kändes det grymt! Kom upp nästan varje gång och känslan när man bara åker med vattnet, helt fantastisk. Kändes som ett riktigt träningspass så var helt slut efter ett tag men nu vill jag bara lära mig mer! Idag ska vi åka till Balangan beach, ska bli kul att se. Puss på er, ha en grym fredag! <3

//Good morning! Yesterday I decided to use an instructor instead of having Jon as a teacher, everything felt so much better when I got to know the basics first and not just be pushed on a wave. ;-) Jon is super too but I think it was a smart move using a real teacher hehe… We started at the beach for a few minutes to get to know how to stand up and so on so when I got out in the water it felt great! I made it almost every time and the feeling you get when you’re just going with the water, fantastic. It was a great workout so I was super tired after a while but now I just want to learn more! Today we’re going to Balangan beach, can’t wait to see it. Hugs babes, have a great friday! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “IN ACTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt det ser ut & jag har alltid velat testa att surfa men är lite feg av mig för jag har inte bästa balans sinnet. Men jag får se den dagen jag vågar för det krävs säkert en viss teknik som man får lära sig.
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Det ser helt fantastiskt ut!!

  Reply
 • Gu vilka härliga bilder!! Och du ser riktigt duktig ut måste jag säga :) <3

  Reply
 • underbart!! :)

  Reply
 • Bali ser helt fantastiskt ut! Och kul med surfingen :D vill också testa på det!

  Reply
 • Jealous!!!

  xx,
  http://www.kristjaana.com

  Reply
 • Så himla roligt det ser ut!! :D Vill också testa någongång!

  Reply
 • Vad använder du för kamera i vattnet? Älskar din blogg btw! :)

  Reply
 • Vi använde en gopro! :-) Tack söta, blir så otroligt glad av att höra det <3

  Reply
 • I am a wind surfer but definitely i m gonna try surf… i just dont know when :)

  Reply
 • Vilken kamera är dessa bilder tagna med? Väldigt bra kvalité!
  Jag och min pojkvän ska åka utomlands snart och vi letar efter en undervattenskamera :)

  Reply
 • En gopro 3+, riktigt bra faktiskt! :-) Kram!

  Reply