FAIRFAX FLEA MARKET

Snaps from Melrose Fairfax Flea Market – such a cool spot!

Halloj från KUBA!!! Jag är kär i stället redan, wow. Allt gick smidigt igår när vi åkte hit, och vi kom fram till hotellet när det var sen eftermiddag här så vi tog en dusch och gick ut och åt middag med Nelly-gänget som vi är här med. Idag har vi en fri dag innan vi börjar med plåtningar, så vi ska bara utforska stället och försöka fota en hel del. :-) Internet här är inte super, man köper en timme åt gången vilket är ganska skönt faktiskt haha! Innan jag börjar med bilder härifrån vill jag bara visa lite från marknaden vi var på i LA. Jag älskar ju marknader, även om jag inte shoppade så mycket så gillar jag att strosa runt och bara kolla. :-) Hett tips om ni åker till LA, jag tror det är varje söndag. Stor kram! <3

//Hello from CUBA!!! I’m in love with this place already, wow. Everything went so smooth yesterday when we went here, and we arrived to the hotel late afternoon so we had a shower and went out for dinner with the Nelly-crew that we’re here with. We have a free day today before we’re starting with photoshoots, so we’re just gonna explore this place and try to shoot a lot. :-) Internet is not super here, you buy one hour at a time which is pretty nice actually haha! Before I start posting photos from here I just wanted to show some pictures from the market we went to in LA. I love markets, even if I didn’t buy much I like to just stroll around and look. :-) Great tip if you’re going to LA, I think it is there every sunday. Bug hug! <3

9 reaktioner på “FAIRFAX FLEA MARKET”

 • Liena Snow says:

  Awesome photos! I like Sunday markets sometimes you can find really cool things and clothes like nowhere else.
  Have the most amazing time in Cuba, sounds so exciting!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Anna says:

  Åh finns så många fina ställen i Havanna! Vet inte om Nelly har planerat allt åt er men ni borde besöka Cristo (skulptur av jesus) som ligger på en halvö där man får bästa utsikten över Havanna. Plaza vieja och runt omkring där hittar ni alla färgglada hus (samt en massa turister men men…) på torget finns det en kiosk som säljer den godaste kokosnötsglassen direkt ur en kokosnöt. House of beer nere i hamnen ligger i en stor lagerlokal, är väldigt trevligt och bredvid finns även en innomhus marknad där man kan köpa souvernier. Köp dock inga cigarrer från ställen som inte är godkända eller ägs av staten då det oftast är fejkcigrarrer då bara. Finns en massa trendiga restauranger överallt men la floredita är en klassiker för drinkar och det var här daqaurin skapades och var även Hemingway’s favorit hak.

  Ah har så många fler tips men hoppas ni älskar Havanna lika mycket som jag gjorde :)))

 • Matilda says:

  Så himla häftig marknad! Skönt att resan till Kuba gick bra :)

 • Bella says:

  Åh vad härligt att vara I Kuba, dit har jag alltid velat resa!

  http://nouw.com/bellss

 • ISA says:

  åh fyndfaktorn på det där! Hoppas det blir en magisk resa nu :)

 • Love all the color and all the choices!!

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

  .

 • Lucie says:

  This looks so good! Love these pictures so much!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Åhh hade verkligen uppskattat om du kunde svara på min fråga! Vi håller på att planera en resa från USA till Kuba. Men tydligen får man inte resa från USA till Kuba?! Hur gjorde du? För visst reste du från L.A dit? Är det på grund av jobb med Nelly som du fick komma in? Känns så tråkigt ayt behöva åka ut ur USA för att komma in till Kuba.. :/ Tacksam för svar! ?❤ ni ser ut att ha det helt fantastiskt!
  http://www.nouw.com/mawl

 • Love your pictures! The flea market looks so great, I need to go there.
  Have fun on your next trips!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.