NEW YORK CITY

Time to go back to this crazy city! Snaps from last years FW!

Oj oj oj, vilken dag jag har haft! Sprungit runt som en galning på stan, möten och fix inför imorgon. Hur mycket kan det finnas att fixa? Haha! Nu är jag äntligen hemma hos min syster igen och har packat om och organiserat, jag har med mig alldeles för mycket kläder vilket är ovanligt för att vara jag. Riktigt dålig på att packa den här gången, men jag vet inte riktigt hur vädret kommer vara och jag har så mycket nya kläder jag vill ha med mig. Antar att det är okej eftersom det är fashion week! ;-) Imorgon ska vi mötas upp ett gäng på flygplatsen, det ska bli riktigt kul att åka dit med mina ladies jag inte hängt med på länge. <3 God mat, massa mode, några visningar, kanske lite shopping (haha, lycka till att få plats i väskan) och bara ha det gött. Längtar massor tills imorgon! Dags för mig att maila undad dom sista mailen som trillat in under dagen och sen ska jag sova. Taxin kommer tidigt imorgonbitti! Hörs då, puss och kärlek <3

//Oh oh oh, what a day I’ve had! I’ve been running around town like a crazy person, meetings and organizing for tomorrow. How much can there be to organize? Haha! I’m finally back at my sisters place again and I’ve repacked, I have way too much clothes with me which is unusual for me. I was really bad at packing this time, but I’m not sure about the weather over there and I have so many new things I want to bring. I guess it’s ok since it’s fashion week! ;-) Tomorrow we’re a group that will meet up at the airport, it will be so fun to go there with my ladies I haven’t spent that much time with lately. <3 Good food, lots of fashion, a few shows, maybe some shopping (haha, wish me luck fitting that in my bag) and just have a good time. Can’t wait for tomorrow! Time for me to do some emails that I’ve gotten during the day and then I’m gonna sleep. My cab will be here early tomorrow morning! Talk to you then, kisses and love <3

19 reaktioner på “NEW YORK CITY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.