LAKE COMO MORNING

Morning by Lake Como – we stayed at Casta Diva hotel! <3

God morgon hjärtan! Oj vad skönt det var att vakna upp hemma… Vi kom fram till Cap Ferrat igårkväll som vårt sista stopp på den här road tripen, vi bor ca 20 minuter från Cap Ferrat så vi åkte hem efter en snabb middag på hotellet alla andra checkade in på. När man åkt bil i flera dagar och sovit på nya ställen tre dagar i rad så är det ganska skönt att sova hemma! ;-) Men vilken fantatisk resa det har varit, vi har sett så många fina ställen och åkt på massa härliga vägar! Lake Como var ju något jag kunde checka av min lista på ställen jag vill se, och jag blev överraskad över hur fint det var. Jag trodde att det skulle vara fint men inte så fint som det faktiskt var. :-) Vi hade en ganska lugn morgon där, vi åt frukost och gick runt och kollade. Den bryggan på sista bilden var den bryggan vi anlände till, vi åkte som sagt båt till hotellet och det var så härligt. Jag rekommenderar alla att åka dit om man får chansen! Idag drar Formel 1 igång här i Monaco, först är qualifications idag och imorgon är racet. Spännande! Ha en fin dag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning loves! Wow it felt good to wake up at home… We arrived to Cap Ferrat last night as our last stop on this road trip, we live like 20 minutes from Cap Ferrat so we went home after a quick dinner at the hotel everyone else checked in to. When you’ve been in a car for several days and slept in three new places in a row it’s pretty nice to sleep at home! ;-) But what an amazing trip it’s been, we’ve seen so many beautiful places and driven on amazing roads! Lake Como was something I could check off my list of places I want to see, and I got so surprised about how pretty it was. I thought it would be pretty but not as pretty as it actually was. :-) We had a pretty calm morning there, had breakfast and walked around and looked. The dock you see in the last photo was the one we arrived to, we went to the hotel with a boat as I mention and it was so cool. I recommend everyone to go if you ever get the chance! Today Formula 1 starts here in Monaco, first up is qualifications today and tomorrow it’s time for the race. Exciting! Have a great day and I’ll talk to you later, HUGS <3

10 reaktioner på “LAKE COMO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.