Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | July 16, 2018

CASA CASTLE HOUSE TOUR

FINALLY we can show you our dream house!! <3 I love it so so much…

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår super, kan äntligen visa er huset och vad vi har kämpat oss blodiga med (bokstavligt talat) senaste månaden. Renoveringen har pågått i ca 4 månader, och sista månaden har vi kämpat, haha! Här är resultatet iallafall, och vi älskar det. Det är mitt favorithus i hela världen. :-)) Det är exakt den här stilen jag ville ha och jag blev så glad när Jon gick med på det efter timmar av google/pinterest. ;-) Vi ville ha det hemtrevligt, mysigt, bohemiskt och beach vibes med en skandinavisk touch. Exakt den känslan vi fick. Här ser ni även vårt kök, där vi spenderar mest tid (efter poolen, haha). Jag blir så sugen på att bara laga massa mat där! Poolen då, jag vet inte ens vad jag ska säga annat än att jag älskar den. Min garderob är ju inte helt klar än men jag tycker jag lyckades med att få till en temporär lösning jag kan ha ett tag. :-) Sovrummet, vardagsrummet och ja hela huset. Biorummet. Gymmet. Haha, ja ni fattar. Jag älskar huset så mycket! Tänkte fota massa före/efter-bilder, men den hårddisken med alla bilder på är på utflykt någonstans så vi ska bara hitta den… Det är nästan enklare att se före och efter på bild, men så länge kan ni kolla på videon och se vad vi har gjort med huset. TACK till alla som hjälp oss bygga/planera, utan er hade det aldrig sett ut såhär! Nu – njuta av huset till fullo. Hoppas ni gillar det! PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, I can finally show you the house we’ve been working on until we’ve been bleeding (literally) the last month. The renovation has been on for about 4 months, and the last month we’ve been pushing it, haha! Here’s the result anyhow, and we love it. It’s my favorite house in the entire world. :-)) It’s the exact style I wanted and I got so happy when Jon agreed after several hours on google/pinterest. ;-) We wanted it homely, cozy, bohemian and beach vibes with a scandinavian touch. Exactly the feeling we got. Here you also get to see our kitchen, where we spend most time (after the pool, haha). I just want to cook so much food there! The pool then, I don’t even know what to say other than that I love it. My closet isn’t completely finished yet but I think I succeeded with making a good temporary solution that I can have for a while. :-) The bedroom, living room and just the entire house. Cinema room. The gym. Haha, yeah you get it. I love the house so much! I’m planning to shoot lots of before/after pictures, but the hard drive with all the pictures is on an adventure somewhere so we just have to find it… It’s almost easier to see before and after in photos, but before that you can see the video to see what we’ve done with the house. THANKS to everyone who helped us build/plan, without you guys it wouldn’t look like this! Now – enjoy our house to the fullest. Hope you like it! HUGS <3


28 kommentarer28 kommentarer om “CASA CASTLE HOUSE TOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh! var kommer din playsuit ifrån? superfin. :)

  Reply
 • Från Verge girl! :-)

  Reply
 • So amazing! Looking forward to watching the house tour :)
  That is my dream in life as well as to have a home. It is probably the most wonderful feeling to be at home and feeling cosy and safe. Can’t wait to stop moving from one rental to another and have my little flat or house in the countryside one day :)
  So happy for you and Jon and your dream home! Incredibly exciting!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Det blev heeeeeeelt sjukt!!!! Sååååå läckert!!!! 😍😍😍😍😍😍

  Reply
 • Så utrolig fint!! Alt er on point, og stilen er så fin! Utrolig hvor mye dere har fått til på relativt kort tid. Utrolig bra endring. Just love it. Så i videoen til Jon at dere har noen tepper i de fleste rommene, som er “circles” satt sammen i et teppe. Hvor er det fra? Eller noe tips om hvor jeg kan få kjøpt noe lignende? Det var så kule!!
  Klem <3

  Reply
 • Finaste huset någonsin!! Stort grattis! :D

  Reply
 • Where is your jumpsuit from? 😍

  Reply
 • From Verge girl :-)

  Reply
 • Wow! Vilket ställe!

  Reply
 • Omg!! Så fint!

  Reply
 • hi Janni! What are those all white sneaker shoes you wear a lot called? I would love to get a pair

  Reply
 • Not sure which ones you mean… But maybe Nelly? Xx

  Reply
 • Huset deres har blitt helt amazing, syns det er kjempe fint :)

  Reply
 • WOOOW it is amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Herregud!!! Satt bare helt sjokkert etter hvert rom dere viste😂 er sååå sjalu, her sitter man i kalde Norge, og dette er deres nye hjem, wow!!!! Gratulere så mye me det fineste huset jeg har sett <3 Håper på og treffe dere endag

  Reply
 • The house looks absolutely amazing! I love it! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Alltså WOOOW! Sinnesjukt hur vackert hus ni har! Riktiga drömgoals!! Grattis till allt, skönt att ni äntligen fått klart det!

  Reply
 • Heelt underbart hus, bra jobbat!! Vart har ni hittat alla underbara korg-lampor? Snälla säg att de är ifrån Sverige ;) Kram

  Reply
 • Dom är beställda från Zoco Home, tror man kan beställa till Sverige :-) Xx

  Reply
 • Wow vad ni har det fint!

  Reply
 • helt otroligt fint hus ni renoverat upp :) har en fråga angående köket , vad är det för färg ni har på köket? :) ser inte helt svart ut så ser super fint ut :) tacksam för svar ! kramar / Josefine

  Reply
 • Det är mörkblått/grått. :-) Snyggaste färgen jag sett i ett kök! Kram!

  Reply
 • OH MY F*CKING GOOD!!! I LOOOOVE IT!!!
  So Jelous! :D Vilket hus asså! Dröm hus! Förstår att ni inte har fattat än att de är ni som bor där för det hade jag inte heller gjort! :O WOW!!! Beautifull!

  Reply
 • Så fint!! Dere er heldige :)

  Hvor er sandalene fra?

  Reply
 • Inuikii! :-)

  Reply
 • Perfection!!! The unified color and design choices throughout the home make the house look fresh, clean yet soothing and cozy. Enjoy your new home!

  Reply
 • Tack för att du delar ert fantastiska hem. Utedushen var kommer den ifrån.

  Reply
 • Fina pool lampor

  Reply