LA RESERVA

A new beach club – La Reserva in Sotogrande!

God morgon babes! Vi har varit vakna ett tag men högg tag i några samples som vi hade deadline på med tryck, känns så overkligt att vi snart ska släppa vårt egna klädmärke!! Galet och fantastiskt roligt! :-)) Igår signade vi dock ut från jobb och hade en riktig söndag med vänner. Vi är så dåliga på att ta helg, haha! Vi åkte till La Reserva som är ett nytt ställe här, det ligger i Sotogrande så ca 30 minuter från Marbella med bil. Fantastiskt ställe, vi blev båda så chockade! Dom har alltså byggt upp två gigantiska pooler med sandbotten, sandstrand och en stor restaurang och beach club. Kändes lite Dubai men bättre på något sätt, om ni förstår? Man kunde hyra paddleboards, jetsurfs och massa “leksaker” i ena poolen och den andra var som en strand/pool. Vi badade, drack en drink och åt en riktigt smarrig lunch. Jag beställde en quinoa-sallad som det var lite fetaost på, jag har nästan ätit helt plant based sedan jag sa det men har ätit ost på vissa maträtter och vissa såser. Jag ska dock köra helt plant based den här veckan, en liten utmaning som jag försöker få med mig Jon på. ;-) Anyways, tillbaka till gårdagen. Det var molningt när vi kom fram men det sprack upp ganska snabbt. En underbar dag med massa vänner! Det där stället är ett hett tips om ni är här, så fint och annorlunda. PUSS <3

//Good morning babes! We’ve been awake for a while but dug in to samples that we had deadlines on with prints, it feels so surreal that we’re soon launching our own brand!! Crazy and so much fun! :-)) Yesterday we signed out from work though and had a real sunday with friends. We’re so bad at having weekends, haha! We went to La Reserva which is a new place here, it’s in Sotogrande which is like 30 minutes from Marbella by car. Amazing place, we both got so surprised! They’ve built two huge pools with sand bottom, sand beach and a big restaurant and beach club. Felt a bit like Dubai but better in a way, if you understand? You could rent paddle boards, jet surfs and lots of other “toys” in one pool and the other one was like a beach/pool. We swam, had a drink and ate a really nice lunch. I ordered a quinoa salad that had some feta cheese on it, I’ve been eating almost entirely plant based since I said it but I’ve had cheese on some dishes and some sauces. I’m going all plant based this week though, a challenge that I’m hoping Jon will join me on. ;-) Anyways, back to yesterday. It was cloudy when we arrived but it cleared up pretty quickly. A wonderful day with lots of friend! This place is a big tip if you’re around, so pretty and different. HUGS <3

43 reaktioner på “LA RESERVA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.