A REGULAR DAY IN MARBELLA – VLOG

Time for a new vlog – I just filmed a normal day here in Marbella. :-)

Hej babes! Här kommer en ny vlogg, jag fick feeling och spelade in en dag bara. :-) Mysigt att vlogga när man känner för det, haha! Vi hade bara en helt vanlig dag, hängde hemma, lagade mat, tränade lite i poolen och handlade mat osv. Ni får se i vloggen helt enkelt! Vi fortsätter på plant based-spåret och jag har fortsatt att laga massa mat, fick till en riktigt god lunch idag som var så enkel. Ska visa er sen! ÄLSKAR att laga mat nu för tiden, kul när man får jobba med ett “nytt” sätt att äta. :-) Hoppas ni gillar vloggen! Dagen har bestått av lite fotojobb, en del datorjobb och nu tänkte vi stänga ner för dagen och kolla bio. Bästa sättet att avsluta en bra dag. Massa kärlek <3

//Hey babes! Here’s a new vlog, I just felt like it and recorded one day. :-) Cozy to vlog when you really feel like it, haha! We had just a regular day, hung out at home, cooked, did some workouts in the pool and went grocery shopping etc. You get to see it all in the vlog! We’re continuing on the plant based track and I’m still cooking lots of food, I made a really good lunch today and it was so simple. I’ll show you later! LOVE to cook nowadays, fun when you get to work with a completely “new” way of eating. :-) Hope you like the vlog! This day we’ve been doing some photo-work, some computer work and now I’m gonna close down the computer for the day and watch a movie in the cinema room. The best way to end a good day. Lots of love <3

21 reaktioner på “A REGULAR DAY IN MARBELLA – VLOG”

 • Math234 says:

  Please tell me!! Where’s Jon’s bracelet from? Loved the video <3 great cooking!

 • Filippa says:

  Jättebra och härlig vlogg, som vanligt!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Cassie says:

  Where’s the mirror from?

 • Eva says:

  I was wondering: if you eat plant based food, like a lot of vegetables, are you hungry in between your meals? (Because I am sometimes when I only eat vegetables) Or do you also eat snacks in between your meals? (Like what?) Really curious about this way of eating ! 🙂

  • Anonymous says:

   Hi Eva, I’m a medical student and have been plant-based for over three years. I have helped many people transfer to a healthy plant-based lifestyle.

   To answer your question: You need to eat bigger portions if you’re 100% plant-based. Plants contain fewer calories per gram so you should eat until you’re full. Also, whole grains and starches and protein-rich plant foods (e.g. beans and lentil, oats, potatoes, brown rice) help you feel full and satisfied for a longer period of time. But there’s nothing wrong with snacking during the day! ;)

   I’m actually currently developing an online programme for plant-based nutrition for beginners that will be launched early 2019. If you’re interested you can send me and IG direct message: lisannasemilarski and I can give you more details (or help :)) regarding this opportunity.

   Lisanna

  • janni says:

   Oh I eat so many times per day, snacks are life haha! I eat maybe 5-7 times per day, so I’m a hungry girl. ;-) Oat yoghurt, rice cakes, sandwich, fruit, nuts, smoothies etc etc. Xx

 • Liena Snow says:

  Yay! New Janni vlog!
  Your videos are so amazing thank you for sharing your day with us :)
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • m says:

  i love that you go or try to go all plant based but i think if you really want that it works this time and you wont feel sick again you need to increase your calories. obviously i dont know what you ate throughout the whole day but your lunch was super super light. almost no calories. you wont get enough energy this way. smth you must realize is that when you eat this way you need to eat a lot more than you used to because usually plant based things are low in calorie and you are a very active girl…walk 2x a day and a workout….you will loose all your muscle mass and feel sick if you keep eating so low in calorie. you either have to eat more or find a way to get a food that is higher in calorie in every meal.

  • janni says:

   Don’t worry, this time I’m eating way more mixed and read more about what I need in my body (vitamins etc). And – I eat 5-7 times per day so I get enough food throughout the day, I’m way too hungry to eat too little haha! Xx

 • Matilda says:

  Hej!
  Jag börjar med att säga att jag tycker din blogg är väldigt hjärtlig att läsa, massa glada och inspirerande vibes!
  Men jag har förstått det som att du började tappa hår och må sämre när du åt vegetariskt innan, kunde det via läkare kopplas till kosten och brist på någonting? Skulle vara sjukt intressant att få höra mer om dina nya kost, om du har tips på hur man kan äta och ändå få sig alla vitaminer, äter du tex tillskott, järn etc? älskade din vlog där du lagade mat!
  Kram!

  • janni says:

   Det var för att jag i princip tog bort att protein och inte la till något = inte så smart. Den här gången gör jag rätt dock, läser på och tar b12, järn (blutsaft-kur just nu) och äter mycket bönor/linser. :-) Kram!

 • Chef says:

  Krydda dom rostade kikärtorna med spiskummin och kör dom på lägre temperatur längre tid så blir dom härligt krispiga och goda! Kan ev. Öppna ugnsluckan ibland för att släppa ut fukt, särskillt om man använder förkorta kikärtor!

 • Anonymous says:

  Where’s your makeup mirror with the Lighs from? Im looking for a mirror exacly like yours atm :)

 • Kristine says:

  Lykke til :D
  Tok du vitamintilskudd da du ble vegetarianer?
  Ekstremt viktig for veganere, men også vegetarianere å ta b12!
  https://hepla.no/vanlige-sporsmal/bor-veganere-ta-kosttilskudd/

 • Anonymous says:

  Hi Janni,

  I sent you an Instagram Direct message about plant-based nutrition. I’m a medical student and have been plant-based for over three years. I have helped many people transfer to a healthy plant-based lifestyle and would love to share tips with you! :)

  Take care,
  Lisanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.