WEEKEND SNAPSHOTS

Hej babes! Här kommer lite snapshots från mobilen från i helgen, konstigt nog har jag inte en bild på när vi kört pilates… Vi har kört det varje dag den här helgen dock, haha! Anyways, det här var i fredags när jag drog upp persinennen i vårt sovrum. Den här bilden har noll filter eller redigering, rakt från mobilen. Huuur fint!?!? Jag älskar soluppgång/nedgång här i Monaco på vintern. <3

//Hey babes! Here comes some snapshots from my phone this weekend, weirdly enough I don’t have a single photo of us doing pilates… We’ve done it every day this weekend though, haha! Anyways, this was from this friday when I took up the blinders in our bedroom. This picture has no filter or edit, straight from the phone. Hoow pretty!?!? I love the sunrise/set here in Monaco during winter. <3

Vi åt lunch på våra vänners restaurang Sphere i Metropole, jag åt en quinoa sallad med avokado och extra sallad. Dom har äntligen lyssnat och tagit in lite olika typer av frukostar (gröt på kokosmjölk tex) och matcha-latte etc. Happy me! ;-) Väldigt god mat har dom där. Hett tips är att beställa bubbelvatten och ett glas pressad citron. Bättre än vilken drink/läsk som finns.

//We had lunch at our friends restaurant Sphere in Metropole, I had a quinoa salad with avocado and extra salad. They finally listened and added different breakfast options (oatmeal made with coconut milk for example) and matcha latte etc. Happy me! ;-) They have really good food there. Great tip is to order sparkling water and a glass of squeezed lemon. Better than any drink/soda there is. 

Solnedgångspromenad, var bara tvungen att stanna och fota. Magi. <3

//Sunset walk, I just had to stop and take a photo. Magical. <3

Promenad och tjejhäng/tjejsnack med den här donnan. <3 Jag brukar ju oftast umgås med killar (haha), men jag är faktiskt ganska beroende av “tjejhäng”, när jag bodde i Stockholm umgicks jag alltid med mina tjejkompisar. Jag är glad över att ha Allegra här, vi är så lika i sättet men hon gillar att festa mer än vad jag gör… Haha! Annars är vi lika. ;-)

//Walk and girl time/girl talk with this lady. <3 I hang out with guys most of the time (haha), but I actually need “girl time”, when I lived in Stockholm I spent lots of time with my girlfriends. I’m so glad I have Allegra here, we’re so alike but she likes to party more than I do… Haha! Other than that we’re very alike. ;-)

Jag var så stolt över min fleecejacka då det var lite kallt, Allegra hade bara en tjocktröja. Efter halva promenaden ångrade jag mig dock, höll på att svettas ihjäl haha! Skön och fin kväll. <3

//I was so happy about my fleece jacket since it was a bit cold, Allegra only wore a sweater. After half the walk I regretted it though, I was so sweaty haha! A nice and beautiful night. <3

Vi gick hela vägen till Plage Mala (den HÄR stranden), och vände. Det blev en lång promenad men vi hade så mycket att ta igen, och då kan man ju nästan gå hur långt som helst.

//We walked all the way to Plage Mala (THIS beach), and then turned back. It ended up being a long walk but we had so much to catch up on and then you can almost walk forever.

Jag lagade en suupergod pasta till middag nu ikväll, den kanske inte ser så god ut (eller gör den det?) men den var riktigt smarrig. Jag kokade två olika pastasorter för att ta slut på två halvfulla paket, stekte blomkål i olivolja och kryddade med curry, salt och peppar, rostade pinjenötter och la till avokado på toppen. Så enkelt och SÅ gott! Testa. :-) Ps. Jag la till mer avokado efter bilden, jag älskar avokado nästan lite för mycket.

//I cooked a reeally good pasta for dinner tonight, it might not look that good (or does it?) but it was so tasty. I made two different kinds of pasta to finish two different packs that were half full, fried cauliflower in olive oil and added curry, salt and pepper, toasted pine nuts and added avocado on top. So simple and SO good! Try it. :-) Ps. I added more avocado after this picture, I love avocado almost a bit too much.

En close up på pastan pga slut på bilder. ;-) Nu sitter jag och bloggar med tända ljus runtomkring, julmusik i bakgrunden och är skönt slut i kroppen efter pilates och promenad. Bästa känslan. Jag hade tänkt prova ett vegansk lussebulls-recept men jag orkar nog inte det nu. Ville ha lite första adventsfika men får skjuta på det tills imorgon eller så. :-) Hoppas ni haft en underbar helg hjärtan, hörs imorgon. Kärlek! <3

//A close up of the pasta because of no more pictures. ;-) Now I’m sitting here blogging with lit candles around, christmas music in the background and nicely tired in my body after pilates and a walk. The best feeling. I was planning to try a vegan saffron bun recipe but I don’t think I have the energy for that now. I wanted to have some first advent (not sure if this is a swedish thing?) cozy snack but I’ll push that until tomorrow or something. :-) Hope you’ve had a wonderful weekend loves, talk tomorrow. Love! <3 

9 reaktioner på “WEEKEND SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.